Завантаження. Будь ласка, зачекайте...
Альтернативна енергетика

    Біодім GOOGLE: нова штаб-квартира, що зливається з довкіллям


    Google оголосив свою пропозицію перепланування чотирьох місць в Mountain View, штат Каліфорнія для будівництва нової штаб-квартири. Розроблений Bjarke Ingels з компанії BIG і Thomas Heatherwick з Heatherwick Studio, розробили з нуля проект офісів нової штаб–квартири для Google. Концепція проста та геніальна: замість будівництва стаціонарних конструкцій пропонується впровадження гнучких конструктивних рішень.

    Місця будуть покриті великими напівпрозорими геодезичними куполами замість стін і стель. Всередині, простір буде заповнено з широким розмаїттям прекрасних модульних блочних конструкцій, які можуть бути легко переставлені та можуть бути багаторазово використані в міру необхідності. Красиві пейзажі, дерева, кафе і велосипедні доріжки будуть повсюди. У спробі відійти від автомобільної-інфраструктура Силіконової долини, Google планує зробити багато територій доступних для громадськості.

    Цитата:
    "Звичайно, цей проект набагато більший , ніж просто офісні приміщення. Ми також сподіваємося вдихнути нове життя в місцеве оточуюче навколишнє середовище. Ми робимо все від нас залежне, щоб зберегти енергію та компенсувати наше споживання енергії в North Bayshore, тому наша пропозиція передбачає можливість використання відновлюваної енергії". Сподіваємось, міська рада Mountain View схвалить цей запит і дозволить Google рухатися в майбутнє."

    Напівпрозорий купол будівлі припіднімається вгору, щоб відвідувачі Green Loop могли пройти через центр будівлі, з кафе та магазинами на нижніх рівнях.
    Великі, світлопрозорі огородження стирають кордони між зовнішнім та внутрішнім простором. Ці навіси регулюють клімат, забруднення навколишнього середовища, і звук, звільняючи простір від традиційних архітектурних обмежень, таких як стіни, вікна і дахи. Кафе і магазини на нижніх рівнях з відкритим інтер’єром для прогулянок під навісом. Сонячний навіс виробляє енергію, а також захищає велосипедисти від дощу.

    Об’єднана парковка знаходиться нижче будівлі, Після прибуття на територію містечка відвідувачі можуть легко дістатися до решти місць через декілька пішохідних і велосипедних доріжок. Пробки на дорогах зменшаться, а територія буде більш безпечною і більш привабливою для людей.

    На рівні землі, довкілля буде відновлено. На місці стоянки автомобілів ми плануємо встановити відгороджуючі природні екосистеми, включаючи відновлені дубові насадження та водно-болотні угіддя.

    Співробітники зможуть працювати на відкритому повітрі, на воді чи під деревами. Жителі Mountain View зможуть ходити пішки або їздити вздовж зелених коридорів, поїсти в кафе, відвідати магазини, грати в парках, або працювати в громадських садах.


    Схожі новини
Останні публікації
Відео
Опитування

Чому в Україні мало електромобілів?

У людей бракує грошей (413)
Нерозвинена інфраструктура (529)
Замало інформації про електромобілі (241)
Час електромобілів ще не настав (97)


Голосувати

Біодім GOOGLE: нова штаб-квартира, що зливається з довкіллям

18.10.2016, розділ: Новини та публікації

Google оголосив свою пропозицію перепланування чотирьох місць в Mountain View, штат Каліфорнія для будівництва нової штаб-квартири. Розроблений Bjarke Ingels з компанії BIG і Thomas Heatherwick з Heatherwick Studio, розробили з нуля проект офісів нової штаб–квартири для Google. Концепція проста та геніальна: замість будівництва стаціонарних конструкцій пропонується впровадження гнучких конструктивних рішень.

Місця будуть покриті великими напівпрозорими геодезичними куполами замість стін і стель. Всередині, простір буде заповнено з широким розмаїттям прекрасних модульних блочних конструкцій, які можуть бути легко переставлені та можуть бути багаторазово використані в міру необхідності. Красиві пейзажі, дерева, кафе і велосипедні доріжки будуть повсюди. У спробі відійти від автомобільної-інфраструктура Силіконової долини, Google планує зробити багато територій доступних для громадськості.

Цитата:
"Звичайно, цей проект набагато більший , ніж просто офісні приміщення. Ми також сподіваємося вдихнути нове життя в місцеве оточуюче навколишнє середовище. Ми робимо все від нас залежне, щоб зберегти енергію та компенсувати наше споживання енергії в North Bayshore, тому наша пропозиція передбачає можливість використання відновлюваної енергії". Сподіваємось, міська рада Mountain View схвалить цей запит і дозволить Google рухатися в майбутнє."

Напівпрозорий купол будівлі припіднімається вгору, щоб відвідувачі Green Loop могли пройти через центр будівлі, з кафе та магазинами на нижніх рівнях.
Великі, світлопрозорі огородження стирають кордони між зовнішнім та внутрішнім простором. Ці навіси регулюють клімат, забруднення навколишнього середовища, і звук, звільняючи простір від традиційних архітектурних обмежень, таких як стіни, вікна і дахи. Кафе і магазини на нижніх рівнях з відкритим інтер’єром для прогулянок під навісом. Сонячний навіс виробляє енергію, а також захищає велосипедисти від дощу.

Об’єднана парковка знаходиться нижче будівлі, Після прибуття на територію містечка відвідувачі можуть легко дістатися до решти місць через декілька пішохідних і велосипедних доріжок. Пробки на дорогах зменшаться, а територія буде більш безпечною і більш привабливою для людей.

На рівні землі, довкілля буде відновлено. На місці стоянки автомобілів ми плануємо встановити відгороджуючі природні екосистеми, включаючи відновлені дубові насадження та водно-болотні угіддя.

Співробітники зможуть працювати на відкритому повітрі, на воді чи під деревами. Жителі Mountain View зможуть ходити пішки або їздити вздовж зелених коридорів, поїсти в кафе, відвідати магазини, грати в парках, або працювати в громадських садах.


Схожі новини